Inzamelingsactie voedselfocus

Inzamelingsactie voedselfocus

vrijdag 8 maart 2013, van 13 – 18 uur zal bij een aantal Leusdense supermarkten een voedselinzamelingsactie worden gehouden voor Voedselfocus Amersfoort/Leusden. De Leusdense stichting Febe VKS (Vrouw in Kerk en Samenleving) nam vijf jaar geleden het initiatief voor deze jaarlijks terugkerende activiteit.

vrijwilligersvoedselbankOdile Beckers van Febe laat weten dat het enthousiasme van de supermarkten in de Hamershof weer groot is, maar dat meer vrijwilligers nodig zijn om te helpen met de inzameling, zodat ook Jumbo gevraagd kan worden deel te nemen. Dus heeft u een of meerdere uurtjes tijd op 8 maart laat het ons weten!

Neem contact met ons op

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden