de Vallei brengt voedsel naar de voedselbank

De kinderen van basisschool De Vallei

De kinderen van basisschool De Vallei hebben in de week voor Pasen 2013 levensmiddelen ingezameld.

De hele tafel in de hal van de school stond vol met allerlei producten. Op vrijdag voor Pasen hebben een aantal leerkrachten en leerlingen al het voedsel naar de Voedselbank in Leusden gebracht. Hier werden ze met open armen ontvangen. De Vallei wil graag midden in de samenleving staan.

Ze vinden het belangrijk om de kinderen te leren dat het goed is om iets voor een ander te doen. Soms ver weg voor de weeskinderen in China en soms heel dichtbij. Misschien zelfs wel voor de buren die te weinig geld hebben om hun eten te kunnen kopen.

CBS de vallei_500

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden