Kinderkledingbank in Leusden

Kinderkledingbank in Leusden

Shannon Isarin uit Leusden is onlangs gestart met De Kinderkledingbank Leusden, voor omgeving 033.

Hier mogen mensen die zijn aangesloten bij de Voedselbank twee keer per jaar, gratis, een nieuwe garderobe samenstellen voor hun kind(eren) van 0-16 jaar. Nu staat het Non-profitbedrijfje pas in de kinder-schoenen en is Shannon vooral heel hard haar best aan het doen om kinderkleding/-schoenen/-accessoires/-zwemkleding/-ondergoed enz. in te verzamelen. Want zonder kleding, valt er weinig weg te geven.

kinderkledingbankDoneer

Mocht je iets hebben waar een ander nog plezier aan kan beleven? Dan hoort Shannon heel graag van je en ze komt het met liefde bij je ophalen. De kinderkledingbank is te vinden op facebook: www.facebook.com/kinderkledingbankleusden of te bereiken per mail: kinderkledingbankleusden@gmail.com.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden