Rabobank Leusden biedt onderdak aan Ombudsman

Rabobank Leusden biedt onderdak aan Ombudsman Leusden.

Met ingang van juli 2013 zal de Ombudsman Leusden op de woensdagmorgen kantoor houden in het gebouw van de Rabobbank te Leusden, Hamersveldseweg.

Rabobank Leusden

De Rabobank wil op deze wijze ondersteuning geven aan het werk van de Ombudsman. Een werk bestemd voor alle burgers van Leusden met een vraag of geschil op financieel-, juridisch-, sociaal- en sociaal-medisch gebied.

Grotere kaart weergeven

Loopt u/jij vast in regelingen, procedures ( Sociale Zekerheid, echtscheiding, WMO, Jeugdzorg, Sociaal-medische hulp, verzekeraars, financiën, schulden) of ervaart U/jij problemen bij uzelf of met anderen laat u adviseren, doorverwijzen of ondersteunen.

Elke vrijdagmorgen inloopspreekuur in het Ontmoetingshuis, Hamersveldeweg 100 ( Jeugdhonk). Kom een kop koffie/thee drinken en leg uw probleem voor! De aanwezigheid in de Rabobank is voor bezoek op afspraak.

De hulp is gratis en een dienst van de SMBL.

Email hier

Of schriftelijk

Ombudsman Leusden
Postbus 326
3830 AJ Leusden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.