Verslag Regiotaxivergadering 14 mei

Verslag Regiotaxivergadering 14 mei

De service blijft een zorgelijk punt: te laat komen, verkeerd rijden, omrijden,etc.

We blijven onze zorgen uiten

Door Mariëtte Triel

Ik ben 14 mei nog naar de vergadering van de regiotaxi geweest, het is een bijeenkomst van regiotaxigebruikers uit de hele regio samen met de coördinator provincie en een vertegenwoordiger van de vervoerder. Zij bespreken daar punten van ontevreden en tevredenheid en punten die verbetert kunnen worden.

taxi_opel_zafira_7_persDe vervoerder heeft laptop bij zich en kan daarop alle ritten terughalen met naam waar naartoe hoedanig onderweg echt alles is te checken mits data en namen juist zijn. De website is toegankelijk vinden zij en ook gebruikers aanwezig men moet wel beetje thuis zijn op computers zijn er vragen of onduidelijkheden bellen mag altijd. De chauffeurs hebben standaard info en klachtenformulieren in auto.
Er is een terugbelservice en te laat kom service in omloop beide zijn ingesproken bandjes dus men moet altijd telefoon opnemen en goed luisteren het kan beide zijn, bij de tweede heeft de chauffeur na de boodschap ” ik ben te laat” of iets in die trant ook de te verwachten nieuwe tijd ingesproken.
Er zijn op dit moment proeven met belservices uitgevoerd door chauffeur zelf dus persoonlijk contact.
Verder klachten graag doorgeven kan ook telefonisch via keuze menu, motto des te meer kunnen we verbeteren.

Het was een leerzame bijeenkomst voor mij, de volgende is 1 oktober. Ik heb Margreet hiervoor gevraagd aangezien ik zelf niet kan.

Met vriendelijke groet Mariëtte

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.