Voorstellen: John Nieuwland

Even Voorstellen

Vanaf deze plek zullen we regelmatig mensen aan u voorstellen die binnen de voedselbank Leusden actief zijn.

Deze keer : John Nieuwland

John is sinds begin 2012 als vrijwilliger betrokken bij de voedselbank Leusden. John heeft een eigen bedrijf in de retailservice en wilde daarnaast graag iets voor de voedselbank betekenen. De voedselbank zocht iemand die in staat was een netwerk op te bouwen met plaatselijke winkeliers met als doel voedsel en goederen te genereren voor de voedselbank. Nou, dat konden we wel aan John overlaten. Binnen korte tijd had John een netwerk opgebouwd. Vanuit dat netwerk komt nu wekelijks veel voedsel en goederen binnen. En is er iets extra nodig, vraag het John, hij regelt het.

John_Nieuwland

Een zeer betrokken medewerker met oog voor wat er nodig is. Door zijn inspanning kwam er o.a. een brievenbus bij de Boni voor de flessenbonnen, doneert de Bruna de opbrengst van de cartridges, ontvingen we via de matchbeurs 3 laptops van Afas, en zijn er regelmatig extraatjes voor klanten, geschonken door lokale winkeliers. Kortom een kanjer die we niet meer willen missen.

John heeft nog een andere passie en dat is de Schuttevaerrace waar hij als vrijwilliger actief mee-werkt in de organisatie. www.schuttevaerrace.nl .

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden