Binnenkort achtste Matchbeurs

Binnenkort achtste Matchbeurs

Contactpunt MBO (Maatschappelijk Betrokken Ondernemen) organiseert dit jaar voor de achtste keer de Leusdense Matchbeurs. Op donderdag 7 november is het bedrijfsrestaurant van AFAS aan de Philipsstraat 9, tussen 8.00 en 10.00 uur weer ontmoetingsplaats van ondernemers en maatschappelijke organisaties. Vanzelfsprekend zal ook de Voedselbank Leusden weer van de partij zijn.


View Larger Map

De jaarlijkse matchbeurs kan zich in een stijgende belangstelling verheugen. In 2006 ontstonden er 26 geslaagde matches en vorig jaar waren er dat al 164! Zo ontving de voedselbank enkele laptops van AFAS.

 

2012

Vorig jaar kreeg de voedselbbank van Afas enkele laptops en monitors. Op de foto Truus Koppelaar van Afas (uiterst links) met John Nieuwland en andere blije vrijwilligers van de voedselbank. Cor Pitlo vertegenwoordigde het Ombudsteam Leusden (achter).

Belangstellende ondernemers en organisaties kunnen zich aanmelden voor de beurs door middel van een formulier dat op de site van de Leusdense Matchbeurs te vinden is. http://matchbeursleusden.nl/Vraag_en_aanbod_formulier.html Dat formulier moet vóór 4 oktober aanstaande ingeleverd zijn.

Eerst contact opnemen voor meer informatie kan natuurlijk ook: José IJsseldijk, Tel: 033-4343228 of email: j.ijsseldijk@welzijnleusden.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden