DUWgroep Leusden 25 jarig jubileum

Op vrijdag 27 september vierde de DUWgroep Leusden haar 25 jarig jubileum.

Over de DUWgroep Leusden.

De DUWgroep leusden behartigt de belangen van de minder validen en chronisch zieken in Leusden. Daarmee richt zij zich voornamelijk op de volgende aandachtsgebieden: toegankelijkheid, mobiliteit, wonen, zorg en informatievoorziening.

25 jaar

Inmiddels doet de DUWgroep dit al 25 jaar en dat mag gevierd worden. Op 27 september werd er een feestje in de Til in Leusden gegeven.

Ton Geijsberts, voorzitter van de DUWgroep, opende de middag met een voorwoord.

Entertainment

Ook voor entertainment was gezorgd. Charlotte Glorie had 2 optredens.

Zij bezong met haar wonderschone stem de zaken waar veel gehandicapten en chronisch zieken mee te maken hebben. Ook met haar sketches deelde ze rake klappen uit aan de maatschappij en de vooroordelen van veel mensen. Met het nummer “de mantelzorger” stak zij een hart onder de riem bij de aanwezige mantelzorgers.

Cheque

De wethouder van (onder andere) welzijn en sociale zaken, T. Rolle, bracht een cheque van € 250,- mee. Dit geld zal worden gebruikt voor het project stimulans.

Diaconie

Diaconie heeft toegezegd dat zij € 1.000,- schenken ten behoeve van stimulans. En ook veel andere bezoekers lieten een envelop met inhoud achter. Iedereen heel hartelijk bedankt.

Bloemetje

Bij het afscheid had de DUWgroep voor iedereen nog een bloemetje.
Al met al een geslaagde middag.

Hieronder de foto’s gemaakt door Reyn Schuurman.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.