Bijstandsgerechten.nl

Bijstandsgerechten.nl

Wist u dat u op www.bijstandsgerechten.nl lekkere, goedkope maar gezonde recepten kunt vinden? U kunt ook uw eigen recepten inzenden. Iedere dag goedkoop, gezond en snel aan tafel!

Merlien Welzijn

Bijstandsgerechten is een initiatief van Merlien Welzijn. Zij is als kind opgegroeid in een eenoudergezin wat rond kwam van een bijstandsuitkering. Intussen heeft zij gestudeerd en heeft al jaren een goed betaalde baan. De passie voor mensen die het met minder moeten doen is altijd gebleven. Na het lezen van de kabinetsplannen van Rutte II herleefde het idee dat Merlien als kind had (namelijk om gerechten en tips te delen met een ieder die het niet zo breed heeft) weer op. Het wordt mensen met een klein budget namelijk knap lastig gemaakt de komende regeerperiode.

Bijstandsgerechten

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden