Hoe combineer je mantelzorg en werk?

Hoe combineer je mantelzorg en werk?

Je rent met de was van je moeder naar je afspraak op het werk. Of je zit in kantooruren weer bij een arts met je chronische zieke kind. Want je vindt het vanzelfsprekend dat je zorgt voor die mensen in je omgeving waar je van houdt en die je nodig hebben.
Het geeft je een goed gevoel, maar soms voel je de dagen tussen je vingers door glippen en merk je dat je (te) weinig aan jezelf toekomt.

Neem dan de tijd voor deze bijeenkomst!

mantelzorgTijdens deze informatiebijeenkomst , georganiseerd in samenwerking met het Steunpunt Mantelzorg Bunschoten, krijg je de gelegenheid om eens pas op de plaats te maken. Je gaat kijken naar je werk en je vrije tijd en dus ook de tijd waarin je zorgt. Naar dingen die voldoening geven, maar ook naar zaken die je ergeren of belasten. Op een praktische wijze krijg je hulpmiddelen om je situatie in beeld te brengen en kijk je naar hoe je je eigen balans kunt verbeteren.

Waar en wanneer

De bijeenkomst is op dinsdagavond 5 november In Woon- en zorgcentrum De Haven, Op de Ree 161 te Bunschoten van 19:30-21:30 bij De Boei/Steunpunt Mantelzorg Bunschoten. De bijeenkomst is kosteloos.

Aanmelden is noodzakelijk en kan via m.vanrijnswou@deboeibunschoten.nl

View Larger Map

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.