Sinterklaas Kapoentje voor kinderen van minima

Sinterklaas Kapoentje voor kinderen van minima

De voedselbank Leusden is gevraagd kinderen van deelnemers aan te melden bij de stichting Sinterklaas Kapoentje. Die kinderen komen dan  in aanmerking voor een zelf gekozen sinterklaascadeautje. Kinderen die beantwoorden aan de hieronder genoemde criteria kunt u vóór 20 oktober aanmelden via voeselfocus.leusden@gmail.com.

De stichting

stichting_Sinterklaas_KapoentjeDe stichting Sinterklaas Kapoentje is dit begin dit jaar opgericht en zamelt geld in bij het lokale bedrijfsleven in Amersfoort en omliggende dorpen. Met dat geld wil de stichting cadeautjes kopen voor kinderen van de minima. Op dit moment heeft de  stichting genoeg in kas voor ongeveer 150 kinderen. Die moeten in de basisschool leeftijd (jonger dan 12 jaar) en nog gelovig zijn. De cadeautjes moeten gekozen worden uit de gids van Intertoys met een maximale waarde van € 35,-

Wellicht wordt het cadeautje van keuze, samen met wat lekkers en een gedichtje in de week vóór 5 december bij de ouders bezorgd (in overleg). Aanmelding s.v.p. met naam en leeftijd van het kind/de kinderen,  bezorgadres en het gewenste cadeautje.

Opgelet

Nadrukkelijk stelt de Stichting Sinterklaas Kapoentje dat aanmelding geen garantie geeft dat ook daadwerkelijk een cadeautje wordt bezorgd. Dit omdat de belangstelling enorm groot is en er dus een selectie moet plaatsvinden.

Sinterklaas

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden