VERKOOP van non-food spullen

Voedselfocus

EXTRA Rondzendbrief november 2013

Huisvesting

Er is een ander pand in beeld. Zoals u in veel kranten heeft kunnen lezen is er een pand  aan de Argonweg (op de Isselt) beschikbaar waarin alle sociale banken van Amersfoort, Kleding- speelgoed en voedsel, gehuisvest zouden kunnen worden. Het College van Burgemeester en wethouders heeft een voorstel oa. rond dit pand bij de Raad van Amersfoort neergelegd. Er moet geld beschikbaar gesteld worden vanuit de Gemeente voor subsidie tav huisvestingskosten en verhuizen. A.s. dinsdagavond spreekt de Raad in de Ronde over de plannen. Daarna weten we formeel meer.

VERKOOP van non-food

euro

Op DV. zaterdag 30 november willen we tussen 10 en 12 uur non-foodspullen die via honderd wegen bij ons zijn gekomen graag verkopen aan iedereen die  ons een warm hart toedraagt. Het zijn leuke, mooie nuttige zaken die prima te gebruiken zijn als cadeautje voor Sinterklaas of Kerst of een verjaardag of……
Het is veel. Kom alstublieft en neem een portemonnee mee. De Euro’s die wij hiermee binnen halen kunnen we heel goed gebruiken voor de exploitatie. Zeer regelmatig geven wij ook non food aan onze klanten mee maar het gaat nu om zaken waarbij wij het lastig vinden om een goede match te maken tussen artikel en hulpvrager. We willen geen scheve gezichten , geen onderscheid des persoons etc.

voedselfocusHet zou erg fijn zijn als het heel druk wordt op die zaterdagochtend! Zegt het voort in krant, twitter, kerk, bedrijf, club etc.
Hoe minder wij overhouden hoe minder wij hoeven te verhuizen.

 Als u ons wilt steunen met een gift, ons bankrekeningnummer is:

15.61.68.286 tnv Stichting Voedselfocus te Amersfoort.

www.voedselfocusamersfoort.nl
vfa-kantoor@voedselfocusamersfoort.nl
vfa-logistiek@voedselfocusamersfoort.nl
cmgalenkamp@voedselfocusamersfoort.nl

Ook te volgen via twitter:  @voedselfocus

Cieka Galenkamp,

coördinator Voedselfocus

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden