natuurwandeling voor chronisch zieken

Kom wandelen in de week van de chronisch zieken

Dit jaar vindt de ‘Week van de chronisch zieken’ plaats van  8 tot en met 15 november. Op vrijdag 15 november organiseert Welzijn Leusden een aangepaste natuurwandeling voor chronisch zieken (bijv. hart- en longpatiënten, reuma- en fybromyalgiepatiënten) door Landgoed Den Treek. Het vertrek van deze wandeling, o.l.v. natuurgids Marleen Voorhorst, is om 10.30 uur vanaf de parkeerplaats bij Bavoort.

De gids

Tijdens de ontspannende wandeling zal de gids iets vertellen over het natuurgebied en over de planten- en dierenwereld. Door met een gids te wandelen word je soms gewezen op elementen in de natuur waar je anders aan voorbij loopt. Wat blijkt: de natuur is niet alleen mooi en gezond, maar kan ook boeiend zijn.

denTreek

Programma

Er zal ongeveer een uur gewandeld worden en na afloop een kopje koffie om nog even gezamenlijk na te kunnen praten over de wandeling en ervaringen met elkaar te kunnen delen. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

Belangrijk

WelzijnLeusden_500Wel dient u zich van te voren (uiterlijk 13 november) op te geven bij Welzijn Leusden
Edwin Korenberg, 033-4343227 of via e.korenberg@welzijnleusden.nl

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.