Leusder Sport- Doe middag

Het is weer tijd voor een Leusder Sport- Doe middag!!!

Op zaterdag 30 november is er opnieuw een Leusder Sport- Doe middag voor kinderen met een beperking van 4 t/m 18 jaar. De mogelijkheid voor uw zoon of dochter om op een ongedwongen manier en zonder verdere verplichtingen, kennis te maken met sport en deze keer is dat zwemmen in samenwerking met Sport en recreatiebad Octopus.

Zwemmen

De kinderen krijgen eerst een half uurtje een leuke les van zwemjuf Bianca (ouders en broertjes/zusjes mogen kijken) en daarna is er nog de mogelijkheid om samen met de ouders en/of broertjes/zusjes vrij te zwemmen.

De kinderen dienen wel een diploma te hebben.

Om deze middag goed te laten verlopen voor uw kind is er ervaren en deskundige begeleiding aanwezig maar tijdens het vrij zwemmen dient u uw kind(eren) zelf te begeleiden. Zonder deze begeleiding is het helaas niet mogelijk om deel te nemen.

kind_zwemmen

Het globale programma is als volgt:

  • 15.30 uur ontvangst
  • 16.00 – 17.00 uur zwemmen
  • 17.00 – 17.30 uur afsluiting

Locatie:

logo_octopus_LeusdenSport en recreatiebad Octopus Bavoortseweg 9 3833 BM Leusden

Kosten:

Dit keer zijn er geen kosten aan verbonden.

Aanmelden:

U kunt uw hier kind aanmelden WelzijnLeusden_500 In verband met een goede voorbereiding ontvangen wij uw aanmelding graag voor woensdag 27 november a.s. Wij hopen dat u weer net zo enthousiast bent over dit initiatief en dat u uw kind aanmeldt voor deze middag.

Wees er snel bij want er kunnen maximaal 20 kinderen deelnemen aan deze activiteit!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.