Afas speelt Sinterklaas

Afas speelt Sinterklaas

Begin december bood Afas Software de Voedselbank Leusden een groot aantal cadeautjes aan voor de kinderen van hun afnemers. Vier dozen vol met speelgoed, lekkernijen en drankjes stonden klaar.

Martijn Delahaye, marketing manager van Afas, overhandigde de goed gevulde dozen aan Henk van de Wolde, bestuurslid van de Stichting Maatschappelijke Begeleiding Leusden (SMBL), die de Voedselbank als aandachtsgebied heeft.

AfasSinterklaas2013_1 AfasSinterklaas2013_2

Dat Afas een maatschappelijk betrokken bedrijf is, is voor de Voedselbank geen nieuws. Het bedrijf dat software voor administratieve processen in de markt zet, is ook lid van de ‘Club van 50’ , een selecte groep van sponsors van de Voedselbank. Daarnaast krijgt de door vrijwilligers gerunde organisatie vaak nuttige zaken zoals laptops, beeldschermen en dergelijke van het bedrijf.

Afas

door Fon Tunissen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden