ARAG geeft een fantastisch kerstpakket

Fantastisch kerstpakket van ARAG

Maandag 23 december was een onverwacht fijne dag voor de klanten van Voedselbank Leusden. Al vroeg in de ochtend had het personeel van ARAG voor iedereen een fantastisch kerstpakket ingepakt. Net als vorig jaar werden deze pakketten door ARAG gesponsord.arag300

Extra veel in de pakketten

Door de medewerking van vele middenstanders kon er extra veel in de pakketten worden gestopt. En het Wim Wahle Jeugdfonds stelde dit keer jaar voor elke voedselbank-klant een waardecheque ter beschikking waarmee zij boodschappen konden doen. Dat werd door iedereen erg op prijs gesteld. “Prachtige pakketten van ARAG! En dankzij de cheque kunnen ook wij gourmetten met de kerst”, was de reactie van één van de klanten.

In de Koningshof

Tijdens een gezellige bijeenkomst voor klanten en vrijwilligers in de Koningshof, werden de pakketten uitgereikt door Amarins Brandenburgh van het MBO-team van ARAG.

SONY DSC

De vrijwilligers ontvingen van Stichting Groot Krakhorst een VVV bon als dank voor hun inzet in het afgelopen jaar.
Namens Voedselbank Leusden bedankte Andries van Hijum alle sponsors en vrijwilligers nogmaals hartelijk voor hun betrokkenheid.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden