Leusdense Vrijwilligerstrofee 2013

Nominaties Leusdense Vrijwilligerstrofee 2013

Dit jaar stuurden weer diverse Leusdense en Achterveldse organisaties een formulier in om mee te dingen naar de Vrijwilligerstrofee. Allemaal mooie projecten en activiteiten waar Leusden trots op mag zijn! De volgende organisaties zijn genomineerd voor de Vrijwilligersprijs van dit jaar:WensboomLeusden300

  • Wensboom Leusden
  • Carnavalsvereniging De Puupenkoppen Achterveld
  • Woonzorglocatie ‘t Hamersveld
  • Kinderkledingbank Leusden
  • Fietsersbond Afdeling Leusden

Tijdens een sfeervolle lunch voor vrijwilligers op zaterdag 4 januari 2014 in De Korf zal de burgemeester Vermeulen, de winnaar bekendmaken. De winnende organisatie mag de wisselbeker en een cheque van 1000 euro in ontvangst nemen. Tevens wordt die middag de AFAS-Aanmoedigingsprijs uitgereikt, een wisselbeker en een cheque van 500 euro.

origineel bericht Leusder Krant

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.