Lions bezorgen kinderen fijne Sinterklaas

 Lions bezorgen  kinderen fijne Sinterklaas

De Lions Club Leusden heeft de kinderen van afnemers van de voedselbank een leuke sinterklaasavond bezorgd. De leden verpakten allerlei cadeautjes van Henk Kiers (Intertoys) en stelden die ter beschikking van de voedselbank. Op dinsdag 3 december werden de cadeautjes overhandigd door voorzitter Herman Sol aan Henk van de Wolde, het bestuurslid van de Stichting Maatschappelijke Begeleiding Leusden (SMBL), die de voedselbank in zijn portefeuille heeft. Vrijwilligers van de Voedselbank hebben de cadeaus de volgende dag bij de kinderen bezorgd.

Sponsor

De Lions zijn een vaste sponsor van de Voedselbank. Dit jaar gaven zij al eerder een forse donatie en ook in 2014 staat zo’n zelfde donatie weer op de begroting.

LionsClubSinterklaas

Op de foto overhandigt Herman Sol (rechts) een pakket aan Henk van de Wolde. Op de tafel  alle door de Lions geschonken cadeaus.

LionsClubInternational

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden