Annie de Beaufortspeld voor Hans Acherman

Annie de Beaufortspeld voor Hans Acherman

Dit jaar was de Annie de Beaufortspeld voor Hans Acherman. Zijn jarenlange inzet voor verschillende vrijwilligersorganisaties en natuurlijk zijn laatste project “Wensboom Leusden” werden door burgemeester Annemieke Vermeulen genoemd.

Foto: Leusder Krant

Foto: Leusder Krant

Onderwerpen van belang

Hans Acherman is al decennia lang bezig met onderwerpen die van belang zijn. Hij was onder meer lid van de Seniorenraad en de ouderenbonden, betrokken bij het Sociaal Maatschappelijk Steunpunt, medeorganisator van gezamenlijke bijeenkomsten van de SOL en de Duwgroep en lid van de projectgroep Woonserviceconcept.

Wensboom

WensboomLeusden300Onlangs was hij een van de initiatiefnemers voor het opzetten van “de Wensboom Leusden”; een winkeltje voor vrijwilligersdiensten. Hier kunnen mensen terecht als ze incidenteel hulp nodig hebben of hulp willen aanbieden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.