belastingservice

SMS belastingservice

U kunt bij het SMS terecht voor hulp bij het invullen van uw belasting-aangifte. Deze belastingservice wordt gegeven door hiertoe speciaal opgeleide consulenten.
Afhankelijk van uw inkomen bent u voor hulp bij het invullen een kleine bijdrage tot maximaal € 20,- verschuldigd. Tot 110% van het bijstands-niveau is de SMS belastingservice gratis.

smsDe belastingconsulenten van het SMS verzorgen ook de belastingaangiftes voor leden van de gezamenlijke ouderenbonden (ANBO, PCOB en KBO, samenwerkend in de SOL) in Leusden.

In aanmerking komen:

  • Gehuwden/samenwonenden met een gezamenlijk inkomen tot € 28.725
  • Alleenstaanden met een inkomen tot € 21.100
  • Voor 65 jaar en ouder: alleenstaanden met een inkomen tot € 31.000 en gehuwden/partners en samenwonenden tot € 43.000 per jaar.

Bij bijzondere omstandigheden kan hiervan worden afgeweken.

belastingdienst

vanaf 3 februari

Inwoners van Leusden kunnen voor hulp bij het invullen van hun belastingaangifte over het jaar 2013 vanaf 3 februari een afspraak maken via telefoonnummer 033 – 4343 220. U kunt bellen van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 14:00 uur. Met u wordt een dag en een tijdstip afgesproken.
De afspraak wordt schriftelijk bevestigd. Bij de bevestiging ontvangt u een checklijst waarop staat vermeld welke gegevens en papieren u moet meenemen. U kunt de lijst ook hier bekijken en downloaden.
Het invullen gebeurt aan de Larikslaan 2. In bijzondere gevallen kan het invullen bij u thuis gebeuren.

Achterveld

Inwoners van Achterveld kunnen ook hulp aanvragen, maar dan via telefoonnummer 0342 – 451 333 (De Heelkom, mevrouw Ria Liemburg) op maandag, woensdag en vrijdag van 8:30 uur – 12:30 uur. Het invullen gebeurt in De Heelkom.

origineel bericht

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden