gehandicaptenparkeerplaatsen De Mulderij deel 2

Inmiddels heeft de gemeente Leusden snel en accuraat gereageerd op het bericht: gehandicaptenparkeerplaatsen De Mulderij.

Van slag

Wij waren enigszins van slag omdat er in de aankondiging staat: “….Twee openbare parkeerplaatsen aan de Mulderij, ter hoogte van huisnummer 4 te Leusden aan te wijzen als gehandicapten parkeerplaats door plaatsing van bord E6 van bijlage I van het Regelement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990…” Dit zou impliceren dat er enkel een bord geplaatst zou worden. Niets is echter minder waar.

Gemeente Leusden

Onze burgemeester Annemieke Vermeulen, reageerde onvoorstelbaar snel op onze vraag en vertelde dat zij het zou doorsturen aan René van Veen. Deze laatste gaf ons gedetailleerde uitleg over de plannen voor de gehandicaptenparkeerplaatsen.

Wat en hoe

gehandicaptenparkeerplaatsEr worden 3 parkeerplaatsen gebruikt om 2 gehandicaptenparkeerplaatsen van creëren.  Op die manier is er voldoende ruimte om in en uit het voertuig te stappen. Dit is met name belangrijk wanneer er een hulpmiddel moet worden gebruikt.

Hulde

Onze gemeente heeft daar dus uitstekend rekening mee gehouden! In de gemeente Leusden zijn op belangrijke plaatsen gehandicaptenparkeerplaatsen te vinden.

Complimenten

De parkeerplaatsen die worden aangelegd op De Mulderij zijn een fantastisch initiatief van de gemeente Leusden.

Een compliment is op zijn plaats voor burgemeester Annemieke Vermeulen voor haar snelle reactie en handelen. Ook René van Veen mogen we complimenteren met doordacht handelen en reageren.


Grotere kaart weergeven

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.