Nacht voor de voedselbank

 Nacht voor de voedselbank

Vrijdag 28 februari start om 22.00 uur de nacht voor de voedselbank bij Fitness +Center Sport 2000 te Leusden. Zaterdag 1 maart om 10.00 uur is de uitreiking van de cheque aan de voedselbank door een lid van College van B&W Leusden. Er wordt afgesloten met een gezamenlijk ontbijt.
NachtVoorDeVoedselbank

Activiteiten

Gedurende deze nacht zullen er diverse activiteiten worden aangeboden waar leden en niet leden aan kunnen deelnemen. Allround lessen worden aangeboden door de instructeurs van Sport 2000, terwijl er ook tijd is voor film en ander amusement. Daarnaast is er ruimte voor verschillende demo’s, optredens van het danceteam van Danielle Walter de aerojazz groep van Martine Silvana. Tevens geeft sing a song writer Jos van Burgsteden een mini concert.

Ook de fitnessruimte is geopend en er zullen diverse wedstrijden worden georganiseerd (roeien)

Sport 2000

Sport 2000 heeft al eens eerder een “nachtelijke” activiteit georganiseerd in 1991. Martine Silvana gaf toen 40 uur aaneengesloten les en kwam daarmee met een wereldrecord in het Guinnes Book of Records.

“deze sfeer willen we graag de mensen nog een keer aanbieden” aldus Roeland van der Voorde. “We willen graag onze leden, maar ook introducés” onze professionele maar familiare omgang met onze sporters laten ervaren en we willen tevens op maatschappelijk gebied voor de Leusdenaren iets betekenen”.

Dat de sfeer nog steeds door de begeleiders hoog in het vaandel staat bewijst het feit dat iedereen die werkt gedurende de nacht van de voedselbank dit vrijwillig doet.

De voedselbank doet veel goeds voor Leusden en daarom komen de gelden volledig ten goede van deze organisatie.

Vanaf de tweede week van februari liggen er op de sportschool inschrijflijsten voor de aangeboden lessen. Vanaf € 5 kan er al meegedaan worden.

Informatie

Informatie: Sport 2000 Hamersveldseweg 80 3833GS Leusden www.sport2000leusden.nl
033-4947229

Locatie

Fitness center Sport 2000 te Leusden
Hamersveldseweg 80
Leusden

Start datum/tijd: 28-02-2014 22.00
Eind datum/tijd: 01-03-2014 10.00

Door: Martine du Floo

http://www.sport2000leusden.nl

sport2000leusden

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden