actie van Sport2000 voedselbank

Sport2000 voor de voedselbank

Gemeente doneert € 400,-
Sport2000 brengt € 1100 in het laadje

actie van Sport2000

Dat Leusden een sociale gemeente is, is dit weekend opnieuw gebleken. Een actie van Sport2000 aan de Hamersveldseweg ten bate van de voedselbank, leverde €1100,- op. Waar wethouder Tijs Rolle namens de gemeente nog eens €400,- bijpaste.

SONY DSC

Warm hart

Roeland van de Voorde, eigenaar van Sport2000, draagt de voedselbank een warm hart toe. Daarom bedacht hij een actie om geld in te zamelen voor dit doel. Hij riep iedereen op, leden en niet-leden, in de nacht van 28 februari op 1 maart naar zijn sportschool te komen en deel te nemen aan één van de activiteiten die daar gegeven worden. Dat kon voor een bedrag van minimaal € 5,- dat in zijn geheel naar de voedselbank zou gaan.

Vrijdag de 28e werd om 22.00 uur de aftrap geven door een demonstratie van het danceteam van de sportschool. Daarna konden deelnemers meedoen met fitnesslessen, dansen, films kijken en genieten van een miniconcert van Jos van Burgsteden.

SONY DSC

Eindsignaal

Na een vermoeiende nacht voor zowel deelnemers als de mensen van de sportschool, klonk zaterdag 1 maart om 10.00 uur het eindsignaal. Tijdens het door de organisatie aangeboden ontbijt maakte wethouder T. Rolle het behaalde resultaat bekend door de overhandiging van een symbolische cheque. Daarbij deed hij meteen de toezegging dat de gemeente het bedrag zou verhogen tot € 1500,-SONY DSC

Tijs Rolle (r) geeft cheque aan Henk van de Wolde (bestuurslid St. Maatschappelijke Begeleiding Leusden,  SMBL) .

Daarchter van links naar rechts de initiatiefnemers van dit zeer geslaagde evenement,

  • Roeland van de Voorde
  • Alfred Verhoef
  • Martine Du Floo

Dankzij hun inzet en hulp van vele vrijwilligers werd het een prachtige sportieve happening met een geweldige opbrengst!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden