Week van het geld

Met weinig geld omgaan kun je leren

Heeft u een ingewikkelde geldvraag? Een passend antwoord is dichter bij dan u denkt!
Kom op woensdag 12 maart tussen 17.00 en 20.30 naar Larikslaan2

Einde crisis?

Ook al zijn er berichten over het einde van de crisis, wij merken dat er een groeiend aantal mensen zijn met financiële problemen als gevolg hiervan. Bij ontslag, scheiding of het uitblijven van opdrachten bij een zzp-er kunnen er vragen ontstaan op het gebied van hypotheek, pensioen, wonen of middelen voor vrijetijdsbesteding. In een gesprek met ervaren vrijwilligers en professionals, wordt uw situatie in beeld gebracht en gekeken wat u kan helpen. Deze medewerkers zijn op de hoogte van landelijke en gemeentelijke regelingen, hebben kennis van juridische zaken, de sociale kaart in Leusden en de regio.

spaarvarken

 

Week van het Geld

Van 10 tot 14 maart is de Week van het Geld. Het CJG (centrum voor jeugd en gezin), Larikslaan2, SMS (Sociaal Matschappelijk Steunpunt) en het Geldloket (preventie team ) kiezen ervoor om in deze week extra aanwezig te zijn voor geldvragen die soms makkelijker te beantwoorden zijn dan u denkt. Door juiste informatie in een vroeg stadium worden latere problemen voorkomen. U bent welkom op woensdag 12 maart tussen 17.00 en 20.30 uur bij Larikslaan2. Deskundige mensen staan voor u klaar voor een persoonlijk gesprek. Afspraak maken is niet noodzakelijk.

larikslaan2

origineel bericht: http://www.larikslaan2.nl/nieuws/details/37/

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden