Jaarverslag 2013 voedselbank

Download het jaarverslag 2013 Voedselbank Leusden

50 pdfVoedselbank Leusden is een project van SMBL (Stichting Maatschap-pelijke Begeleiding Leusden)

Aangezien een zelfstandige voedselbank in Leusden organi-satorisch gezien moeilijk haalbaar is, is er tussen Voedselfocus Amersfoort en SMBL een overeenkomst opgemaakt. Voedselbank Amersfoort haalt voor ons de goederen voor de basispakketten bij het regionale distributiecentrum en slaat ze op. Op vrijdag worden de basispakketten met hulp van een van onze vrijwilligers samengesteld en naar Leusden gebracht. Voedselbank Leusden betaalt voor de dienstverlening (opslag, vervoer en overheadkosten) aan Amersfoort € 3000,– op jaarbasis.

De ruimte die Voedselbank Leusden voor het uitdelen gebruikt wordt geheel belangeloos ter beschikking gesteld door de Gereformeerde Kerk ‘De Koningshof’.

Download het jaarverslag 2013 als PDF

vrijwilligersvoedselbank

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden