Recordopbrengst inzamelactie voedselbank

Recordopbrengst inzamelactie voedselbank

Vrijdag jongstleden werd in supermarkten in het centrum van Leusden weer de jaarlijkse inzamelactie voor de voedselbank gehouden. Een groot aantal vrijwilligers stonden bij de kassa’s van Albert Heijn, C1000, Boni en Jumbo (Dirk van den Broek was om logistieke redenen niet uitgenodigd) gedurende de gehele middag hun best te doen het winkelend publiek te verleiden ook wat aankopen te doen voor de minder bedeelden.

150 verhuisdozen

Dat Leusden een sociaal voelende gemeente is, bleek dit jaar meer dan ooit. Er werd een recordopbrengst behaald van maar liefst 150 verhuisdozen vol met houdbare (etens)waar. Op de foto neemt vrijwilliger Folkert van der Veer producten van een C1000- klant in ontvangst.

SONY DSC

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden