AFAS geeft kinderen vakantie

AFAS geeft kinderen vakantie

AFAS in Leusden, een zeer gewaardeerde sponsor van Voedselbank Leusden, heeft het verblijf in een zomerkamp van negen kinderen van klanten van de voedselbank voor zijn rekening genomen. Zij mogen van de zomer naar een kamp van Fun2stay dat wordt georganiseerd op een terrein van de YMCA aan de Paradijsweg in Leusden.

Truus Koppelaar, directeur marketing en communicatie van AFAS, overhandigde deze week het bedrag symbolisch door een koffer met ‘vakantiepret voor negen kinderen’ aan Henk van de Wolde van SMBL te geven. Henk van de Wolde, die de voedselbank tot zijn aandachtsgebied rekent binnen SMBL, bedankte Truus Koppelaar natuurlijk waarbij hij benadrukte dat het bedrijf hiermee opnieuw laat zien dat het een maatschappelijk betrokken organisatie is.

AfasTruusHenk550h

© Fon Tunnissen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden