Werk en Mantelzorg

Werk en Mantelzorg

Facebookcampagne Werk&Mantelzorg: ‘Leid jij ook een dubbelleven?’

Vorig jaar is Werk & Mantelzorg van start gegaan met de Facebookcampagne ‘Leid jij ook een dubbelleven?’ De Facebookpagina bevat een filmpje over de combinatie werk en mantelzorg. En een test of men ook een dubbelleven leidt. Hiermee wil Werk & Mantelzorg meer bewustwording creëren bij werkende mantelzorgers over de mogelijkheden om zorg en werk zo goed mogelijk te combineren.

werk_en_mantelzorg_test

Zij nodigen iedereen uit om mee te praten op hun Facebookpagina.

Help mee mantelzorg meer bespreekbaar te maken en  deel de campagne met uw netwerk via Facebook, Twitter en LinkedIn.

 

Werk&Mantelzorg helpt je met informatie, tips en adviezen om te komen tot een situatie waarin werk en zorg zo goed mogelijk in balans is. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt! Kijk op http://www.werkenmantelzorg.nl/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.