help mee met de Ango collecte Leusden

help mee met de Ango-collecte Leusden

Van 23 tot en met 28 juni wordt in Leusden weer de Ango-collecte gehouden. De Ango komt al sinds 1927 op voor gehandicapten en chronisch zieken. 35% van de opbrengst in Leusden zal ook in Leusden worden besteed.

Dit jaar collecteren we in Leusden voor onder andere: de huur van een aangepaste bus voor mindervaliden voor een dagreis, de aanschaf van een mobiele ringleiding voor slechthorenden en sponsoring van een toestel in de Beweegtuin voor jong dementerenden.

Voor diverse wijken zoeken we nog collectanten. Met name de Horsten zijn nog onderbezet. Wie wil helpen kan zich aanmelden via e-mail: ango@voorleusden.nl

U kunt direct aangeven hoeveel tijd u kunt besteden of hoeveel adressen u aan kunt.

angocollecte550

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.