Mexon Technology schenkt SAMballen aan Voedselbank Leusden

Mexon Technology schenkt SAMballen aan de klanten van de Voedselbank Leusden

In de periode van 12 juni t/m 13 juli 2014 vindt het WK Voetbal in Brazilië plaats. Mexon Technology, een software leverancier van IT Service Management en Software Asset Management (SAM) is een marketingcampagne gestart om SAMballen uit de delen aan klanten en prospects. Uiteraard heeft Mexon Technology een aantal voetballen apart gehouden voor de Voedselbank in Leusden. Op deze manier kunnen de kinderen zich tijdens het WK ook lekker buiten vermaken met een potje voetbal! Wij wensen deze kinderen én Het Nederlands Elftal natuurlijk heel veel succes!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden