De mindervaliden als spaarvarken in Leusden

De mindervaliden als spaarvarken?

Als mindervalide heb je vaak hulp nodig van de gemeente. Ondanks dat je nog in je eigen huis woont zijn, kun je niet alle huishoudelijke taken zelf doen. Daar schoot de gemeente te hulp. Helaas heeft de gemeente Leusden besloten om de huishoudelijke hulp af te schaffen. Dat betekent dat je iemand moet inhuren, met de bijkomende kosten op het toch al dure leven die de meeste mindervaliden hebben. Er worden beperkt uitzonderingen gemaakt  op de regeling.

Angstig kijken we dan ook toe wat de volgende keiharde bezuiniging is die de gemeente Leusden voor de mindervaliden in petto heeft.

Ben je valide? Gelukkig maar want buiten alle beperkingen, moet je veel kosten maken. En nu doet Leusden daar nog een schep bovenop.

WmoLeusdenStofzuiger 

 Zie ook: Leusderkrant

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.