ijscofiets verwent voedselbankklanten

Rob’s ijscofiets verwent voedselbankklanten

Sinds enkele maanden is Leusden een heuse ijscoman rijker. Rob van der Waard rijdt sinds 1 juni door de straten met een en zelfgemaakte ijscokar. Rob was gedurende enige tijd werkloos maar wilde niet thuis zitten en niks doen. Daarom vatte hij het plan op als zelfstandige aan de slag te gaan. IJscoman leek hem wel een leuk beroep. Met weinig middelen en veel handigheid maakte hij in een jaar tijd zijn eigen ijscokar. Van een fiets, tentstokken en een polyester bak. Daarmee bezoekt hij nu de kinderrijke buurten van Leusden. Maar ook voor feestjes en bijzondere gelegenheden is Van der Waard in te huren. Hij heeft namelijk ook een portable ijsreservoir.

SONY DSC

Waardering

Om zijn waardering voor het werk van de vrijwilligers van VBL te tonen, was hij afgelopen vrijdag mét zijn ijscokar bij de wekelijkse uitdeling aan de cliënten van de voedselbank in de Koningshof aan de Hamersveldseweg. Niet alleen de vrijwilligers werden getrakteerd; ook de klanten kregen elk een ijsje.(foto Fon Tunnissen ©)

Meer info

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden zijn site bezoeken: http://robsijscofiets.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 06 14 41 12 27

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden