Immens voor CliniClowns in Leusden

Immens op theatertournee voor CliniClowns

De Haagse band Immens is op een nieuwe wel heel bijzondere theatertournee. Hun nieuwe theatershow ‘Op een golf van verlangen’ heeft maar 1 doel, en dat is zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de CliniClowns. Het unieke aan deze voorstelling? U reserveert een gratis kaartje via www.immensmuziek.nl en bepaalt na afloop van de voorstelling wat u het waard vond.

Immens

Nederlandtalig

Immens is een Nederlandstalige pop/kleinkunstband met een zelfgeschreven repertoire, bestaande uit liedjes en verhalen. Sinds 2002 timmeren T.B. Dingjan (zang/gitaar), Reinier van Dieren (piano/zang) en Eduard Kelderhuis (drums). met succes aan de weg, met meer dan 500 optredens op haar naam door heel het land, in theaters, op poppodia, in voorprogramma’s (De Dijk, Rowwen Heze, Van Dik Hout) en op de radio (Radio 2, Wereldomroep en alle provinciale omroepen) en tv ( http://www.tvl.be/ en TROS muziekcafé).

CliniClowns

‘Op een golf van verlangen’ is de derde en nieuwste theatershow van Immens en is een initiatief in samenwerking met de CliniClowns. Het unieke aan deze tournee is, dat een kaartje gratis is..
Aan het einde van iedere voorstelling mag het publiek bepalen wat ze het concert waard vonden. Alle opbrengsten uit de gehele tournee komen ten goede aan de CliniClowns. De theaters dragen hieraan bij door hun theater veelal kostenloos beschikbaar te stellen voor deze voorstelling.

In Leusden

Immens speelt ‘Op een golf van verlangen’ op zondag 19 oktober 14.30 uur in Theater de Tuin Leusden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.