veranderingen in de zorg

Informatieavond veranderingen in de zorg, onderwijs en welzijn

Heeft u op dit moment te maken met (ABWZ) zorg of ondersteuning van bijvoorbeeld uw kind op school? Bent u ook nieuwsgierig naar de veranderingen in het kader van de wet op passend onderwijs die op 1 augustus is ingegaan en de veranderingen in de zorg vanaf 1 januari 2015?

Kom dan op woensdag 26 november naar de Larikslaan 2 voor een update van alle veranderingen met de mogelijkheid voor het stellen van vragen. Het Audercafé Leusden* organiseert in samenwerking met CJG, Larikslaan 2, Gemeente Leusden en Welzijn Leusden van 19.30-22.00 uur een informatieavond over de veranderingen in zorg, onderwijs en welzijn. De avond is voor ouders, mantelverzorgers en anderen die de zorg hebben voor iemand met een beperking.

* Het Audercafé Leusden (www.audercafeleusden.nl) is een initiatief vanuit ouders die te maken hebben met kinderen met een autismestoornis.

zorg_awbz_wmo_pgb

Programma

Deze bijeenkomst start met een algemeen deel over alle veranderingen. Hoewel de voorbereidingen nog in volle gang zijn, zullen uw vragen beantwoord worden over wat wel duidelijk is.
Uiteraard gaan we ook graag met u in gesprek tijdens het informele deel waar onder het genot van een drankje specifieke vragen gesteld kunnen worden aan de deskundigen en waar men met elkaar ervaringen uit kan wisselen.

Aanmelden

Om het programma van de avond zoveel mogelijk op uw wensen aan te laten sluiten, kunt u vooraf al uw vraag/vragen doorgeven.
Ook is het in verband met de organisatie fijn om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Wilt u zich daarom van te voren aanmelden via:
Welzijn Leusden, Edwin Korenberg, e.korenberg@welzijnleusden.nl
(o.v.v. informatieavond 26 november)
of via 033-4343227

180welzijnleusdenlogo_gemeente_leusdenlogo_centrum_voor_jeugd_en_gezin_leusdenlarikslaan2

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.