Eetavonturen met andere culturen

Eetavonturen met andere culturen

Op maandag 24 november stond de maandelijkse Eetavontuur in het teken van Schotland.
Ook nu weer was er een prima kok Cathy, die samen met een aantal vrijwilligers de heerlijke maaltijd op tafel bracht. Schotse hoofdgerecht was Shephards Pie: stevige kost (van de schaapherder op de Schotste Hooglanden), bestaande uit lekker gekruid gehakt met aardappelpuree, groente en rode bietjes. De Schotse trifle als dessert maakte het af. Het hoofdgerecht was voorafgegaan door een voorgerecht van peer met kruidenkaas, walnoot en sla. Al met al een zeer smakelijk geheel dat werd opgeluisterd door een Schotse piper en met informatie over een aantal gewoontes in Schotland, waaronder vanzelfsprekend de Schotse whisky.

1 2 3

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.