Belastinghulp

Belastinghulp voor ouderen, minima en mensen met een beperking

U kunt bij ons terecht voor hulp bij het invullen van uw belasting-aangifte. Deze belastingservice wordt gegeven door hiertoe speciaal opgeleide consulenten.
Afhankelijk van uw inkomen bent u voor hulp bij het invullen een kleine bijdrage tot maximaal € 20,- verschuldigd. Tot 110% van het bijstands-niveau is de belastingservice gratis.
De belastingconsulenten verzorgen ook de belastingaangiftes voor leden van de gezamenlijke ouderenbonden (ANBO, PCOB en KBO, samenwerkend in de SOL) in Leusden.

In aanmerking komen:

  • Gehuwden/samenwonenden met een gezamenlijk inkomen tot € 29.400,-
  • Alleenstaanden met een inkomen tot € 21.600,-
  • Voor 65 jaar en ouder: alleenstaanden met een inkomen tot € 31.000,- en gehuwden/partners en samenwonenden tot € 43.000,- per jaar.

Bij bijzondere omstandigheden kan hiervan worden afgeweken.

belastingdienst

Leusden

Inwoners van Leusden kunnen voor hulp bij het invullen van hun belastingaangifte via nummer 033 – 303 44 44. U kunt bellen van maandag tot met vrijdag bellen voor een afspraak. Met u wordt een dag en een tijdstip afgesproken.
De afspraak wordt schriftelijk bevestigd. Bij de bevestiging ontvangt u een checklijst waarop vermeld staat welke gegevens en papieren u moet meenemen.
Het invullen gebeurt aan de Larikslaan 2. In bijzondere gevallen kan het invullen bij u thuis gebeuren.

Achterveld

Inwoners van Achterveld kunnen ook hulp aanvragen, maar dan via telefoonnummer 0342 – 451 333 (De Heelkom, mevrouw Ria Liemburg) op maandag, woensdag en vrijdag van 8:30 uur – 12:30 uur. Het invullen gebeurt in De Heelkom.

WelzijnLeusden_500

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.