Welzijn Leusden en Larikslaan2

Welzijn Leusden en Larikslaan2

Vanaf woensdag 1 april, gaan Welzijn Leusden en Larikslaan2 samen verder onder de naam Larikslaan2. Deze krachtenbundeling is een logisch antwoord op de veranderingen in onze samenleving. Want willen we langer zelfstandig thuis kunnen wonen en meer zelf kunnen regelen dan is het belangrijk dat we elkaar elpen, dat op tijd wordt gesignaleerd of mensen ondersteuning of begeleiding nodig hebben en dat iedereen weet waar je terecht kunt met vragen en zorgen, maar óók met ideeën om anderen te helpen. Hoewel de naam Welzijn Leusden uit het straatbeeld verdwijnt, is en blijft welzijn een belangrijk aandachtsgebied binnen Larikslaan2. Zo zijn en blijven wij actief betrokken bij welzijnsprojecten en –activiteiten. Van SMS Leusden en Stichting Jeugdfonds De Boom tot ondersteuning van mantelzorgers en vrijwilligers. Ook de vrijwilligersvacaturebank behoort vanaf nu tot de activiteiten van Larikslaan2.

Larikslaan2 is er voor alle inwoners èn voor alle leeftijden. Want bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), dat ook deeluitm inderen, jongeren tot 23 jaar en professionals terecht met vragen over opvoeden en opgroeien. Ook worden er diverse cursussen en activiteiten georganiseerd voor opvoeders, kinderen en jongeren.Dankzij de samenvoeging kunnen we nog beter inspelen op wat er leeft in Leusden. Inwoners kunnen met al hun vragen, zorgen en ideeën terecht bij een van devertrouwde locaties:Larikslaan2, het CJG en gezondheidscentrum De Heelkom. Heeft u vragen over de samenvoeging vanLarikslaan2 en Welzijn Leusden, of wilt u meer weten over onze organisatie? Schroom dan niet contact op te nemen.

Larikslaan2

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.