Leusden gul voor voedselbank

Leusden weer gul voor voedselbank

De inwoners van Leusden hebben zich afgelopen vrijdag weer van hun beste kant laten zien. De jaarlijkse inzamelactie van de voedselbank bij de deelnemende supermarkten leverde 187 dozen met etenswaren op.

Jaarlijks staan vrijwilligers één dag bij de supermarkten om de klanten te vragen ook voor de mensen die op de voedselbank zijn aangewezen, iets te kopen. Dit jaar was de actie uitgebreider dan in voorgaande jaren. Niet alleen deed nu voor de eerste keer ook Dirk van den Broek aan het Maximamaplein mee, ook de duur van de actie was langer. Maar liefst 62 vrijwilligers stonden tussen 9.00 tot 18.00 enkele uren bij de ingang van de supermarkten. Petje af!

dirk_vd_broek jumbo_biezenkam

Inzameling bij:

  • beide Jumbo’s Leusden
  • AH Leusden
  • Dirk van de Broek Leusden

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden