Ben of ken jij een mantelzorger?

Mantelzorger?

Mantelzorgen doe je niet ‘even er bij’, het vraagt heel wat van jou en je omgeving. Vaak ben je je er zelf niet eens van bewust. Je doet het uit liefde voor je kind, je partner, je ouder. Of omdat je nu eenmaal dicht bij woont en het als kennis of buren niet meer dan vanzelfsprekend vindt om te helpen. Wat je drijfveer ook is, je doet het en daarmee beteken je enorm veel voor een ander. Eenvoudig is het echter niet. Mantelzorgen doe je niet ‘even er bij’, het kan veel vragen van jou en je omgeving. Waardering en ondersteuning van mantelzorgers is belangrijk.

Daarom is er het Mantelzorgcompliment

mantelzorger

Mantelzorgcompliment, hoe werkt het?

In Leusden kunnen mantelzorgers als waardering € 100,- per jaar ontvangen. Het compliment wordt aangevraagd door de zorgvrager.

Heeft u een mantelzorger en wilt u hem of haar graag bedanken? Vraag dan het aanvraagformulier voor het mantelzorgcompliment aan. Mail naar info@larikslaan2.nl of download het hier

larikslaan2

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.