Maatjes Gezocht

Maatjes in Leusden

Wil je echt iets voor iemand betekenen en zelf ook een leuke tijd hebben? Sluit je dan aan bij het team enthousiaste vrijwilligers van Maatjesproject Leusden. Op dit moment zoeken we verschillende maatjes, voor mensen van verschillende leeftijden en met uiteenlopende interesses. Je kunt daarbij zelf aangeven hoeveel tijd je wilt investeren.

Het Maatjesproject Leusden koppelt vrijwilligers één-op-één aan iemand die op bepaalde punten in het leven even een coach, mentor of maatje nodig heeft. Het kan gaan om het starten van activiteiten, het bieden van emotionele steun, maar ook om ondersteuning bij in de thuissituatie, of bijvoorbeeld het aangaan van sociale contacten.

handen schudden

Ook is er het Maatjesproject Dementie, gericht op mensen met beginnende dementie.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Bel dan naar Larikslaan2, Tel. 033 -303 44 44 of mail naar f.phelipa@larikslaan2.nl Coördinator: Fiona Phelipa – Kröder (consulent)

larikslaan2

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.