vacatures Voedselfocus Amersfoort

Gezocht bedrijfsleider en Logistiek en Intake

Voedselfocus Amersfoort heeft vacatures voor Bedrijfsleider (betaald), en voor Logistiek en Intake (onbetaald). De Bedrijfsleider moet zorgen voor de dagelijkse gang van zaken in en om VFA. Voor Logistiek zoekt VFA een persoon die een dag per week het kantoor van logistiek kan bemannen. Bij voorkeur op de woensdag. Dit gaat vooral om de inname van goederen en het maken van vervoersafspraken. Deze beide vacatures staan compleet met beschrijving op onze website. Daarnaast kan VFA iemand gebruiken om te helpen op kantoor en voor de intakes. U bent heel hartelijk welkom! Mail of bel VFA.

voedselpakket

T: 033 – 472 19 37
M: 06 – 37 65 68 79

cmgalenkamp@voedselfocusamersfoort.nl / www.voedselfocusamersfoort.nl

voedselfocus

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden