AHUB van SMBL naar Larikslaan2

Administratieve Hulp en Begeleiding naar SMS Larikslaan 2

Mensen voor wie de administratieve rompslomp, om welke reden dan ook, teveel werd, konden een beroep doen op de Administratieve Hulp en Begeleiding (AHUB) van SMBL.

Ook SMS van Larikslaan 2 biedt hulp en begeleiding door een budgetcoach. Het leek bestuur en betreffende vrijwilligers beter om niets twee maar één punt te hebben waar Leusdenaren met behoefte aan begeleiding bij hun administratie terecht kunnen. Daarom is in overleg met Larikslaan 2 afgesproken dat de vrijwilligers van de SMBL zich aansluiten bij SMS.

reken

De website van Larikslaan 2 meldt:

Mensen kunnen zich aanmelden voor de thuisadministratie van het Sociaal Maatschappelijk Steunpunt (SMS) van Larikslaan2. Een budgetcoach komt bij u langs om u te helpen met het maken van een begroting. Hierdoor krijgt u weer zicht op uw inkomsten en uitgaven. Het kan zijn dat u moet gaan besparen om alle rekeningen te kunnen betalen.

Wanneer u moet besparen dan denkt de budgetcoach met u mee. Misschien heeft u recht op toeslagen waar u nog geen gebruik van maakt, zoals zorgtoeslag of huurtoeslag. De budgetcoach helpt u met het ordenen van de administratie en geeft u tips. Hierdoor is het voor u makkelijker om de administratie zelf bij te houden. De enthousiaste budgetcoaches werken op vrijwillige basis. Er zijn daarom geen kosten verbonden aan hun inzet.

Voor vragen of aanmelden kunt u contact opnemen met Larikslaan2 via het telefoonnummer: 033- 303 44 44 of mailen naar f.phelipa@larikslaan2.nl.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.