BBQ vrijwilligers Voedselbank

Geslaagde BBQ voor vrijwilligers Voedselbank

Wat veel mensen zich niet realiseren is dat de voedselbanken behalve van sponsors, óók afhankelijk zijn van vrijwilligers die zich elke week weer inzetten voor het ophalen en verdelen van de producten. Voor Voedselbank Leusden zijn dat ruim 45 vrijwilligers. Omdat ook die mensen best wel eens in het zonnetje gezet mogen worden , werd hen vorige week een barbecue aangeboden door de YMCA.

Bij YMCA Kampeercentra in de Treek werden zij onthaald op diverse soorten vlees die ze zelf konden roosteren op de gereedstaande bbq’s. Helaas werkte het weer niet helemaal mee maar omdat er ook voor tenten gezorgd was, kon dat de pret niet drukken. Onder begeleiding van twee accordeonisten aangeboden door het shantykoor “De Ankervelders” uit Achterveld genoten de vrijwilligers van een hapje en een drankje.

De BBQ werd afgesloten met een gesponsorde ijstraktatie van Jacco’s ijssalon.

BBQvoedselbankBBQvoedselbank

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden