Werken met internet

Informatiebijeenkomst voor senioren

Op woensdag 9 september is er een informatiebijeenkomst voor senioren over het werken met internet. De bijeenkomst is van 10.00 – 11.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Vanzelfsprekend?

Veel senioren maken gebruik van de mogelijkheden om via internet informatie te krijgen en hun zaken te regelen: bankzaken, toeslagen aanvragen, medische gegevens inzien of het nieuws volgen. Gewoon thuis, vanachter de computer of onderweg, via een programma (app) op de mobiele telefoon, tabloid of iPad. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

ouderen en internet

Informatiebijeenkomt

De ABN AMRO-bank, de gemeente en Larikslaan2 organiseren daarom een informatiebijeenkomst voor ouderen die graag op weg geholpen willen worden in de digitale wereld. De Stichting Gilde Leusden is ook aanwezig en vertelt hoe zij mensen individueel kan helpen met vragen op het gebied van bijvoorbeeld computers, tablets, smartphones en allerlei digitale diensten van de overheid en andere organisaties.

Belangstelling?

Meld u snel aan via Larikslaan2, telefoon (033)303 44 44
of per e-mail, info@larikslaan2.nl

gemeente Leusden larikslaan2

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.