Driewielfiets Oefendag 14 oktober

Driewielfiets Oefendag

De driewielfiets oefendag wordt georganiseerd op woensdag 14 oktober. Driewielfiets leveranciers, de Fietsersbond en vrijwilligers zijn die dag ook vertegenwoordigd om er een gezellige en verantwoorde dag van te maken. Opgeven voor de “Driewielfiets Oefendag” is niet verplicht maar wel gewenst.

Bij voldoende aanmeldingen gaat deze dag zeker door en kan in de toekomst nog eens plaats vinden.

driewielfiets oefening

Woensdag 14 oktober

Driewielfiets fabrikanten Huka en Van Raam zijn aanwezig om u alles over de verschillende (elektrische) driewielfietsen en mogelijkheden te vertellen. Praktische uitleg en begeleiding bij het fietsen worden verzorgd door vrijwilligers via de Fietsersbond.
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, neem dan gerust contact op met Uwthuiszorgwinkel.nl, tel. 033 – 461 91 91 of stuur een mail naar info@uwthuiszorgwinkel.nl.

Locatie: Baarn – Minervaweg 6 (loods)

uwthuiszorgwinkel.nl

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.