Repair Café Leusden

Repareren is heel leuk en vaak heel makkelijk. Kom naar Repair Café Leusden en probeer het!

Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Of met een pantalon of rok die ingekort moet worden? Weggooien? Mooi niet!

Repair Café Leusden is op vrijdag 9 oktober weer open van 13.30 – 16.00 uur in De IJsbreker aan de Bavoorsteweg. U bent van harte welkom met kleinmeubels (tafels, stoelen), (houten, electrisch) speelgoed, kapotte kleding, broodroosters, keukenmachines, (schemer)lampen, föhns, etc.

Alles wat kapot is (en wat u zelf naar het Repair Café Leusden kunt vervoeren) maakt kans op een geslaagde reparatie. De reparatiedeskundigen in het Repair Café Leusden weten bijna altijd raad. Er zijn geen kosten verbonden aan de reparatie, een vrijwillige bijdrage is uiteraard welkom.

repair café Leusden

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.