Gezocht Vrijwilligers Voedselbank

vrijwilligers voor voedselinzamelingsactie

De Voedselbank Leusden zoekt vrijwilligers voor haar jaarlijkse voedselinzamelingsactie op vrijdag 18 maart 2016.

Aan deze actie, doen de volgende supermarkten mee:

  • Albert Heijn
  • Boni
  • Dirk van den Broek
  • Jumbo Biezenkamp
  • Jumbo Wahle

Van de vrijwilligers wordt verwacht dat zij  gedurende 2 uur, in één van de genoemde winkels, voedsel in ontvangst nemen die de klanten van de desbetreffende winkel afstaan voor de Voedselbank Leusden. In iedere winkel wordt de actie begeleid door een coördinator van de Voedselbank.

vrijwilligers gevraagd

Wij doen een dringend beroep op u, want wij hebben een groot aantal vrijwilligers nodig, aangezien wij de actie gelijktijdig bij 5 supermarkten moeten laten plaatsvinden en duurt van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Graag ontvangen wij uw aanmelding voor 1 februari per E-mail met vermelding van uw contactgegevens en voorkeur voor het door u gewenste dagdeel en supermarkt.  Vervolgens ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging en nadere informatie.

Voor eventuele vragen kunt u bellen met 06 55 80 40 09.

Henk van de Wolde

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden