regiotaxi

Voor vervoer van deur tot deur

is de regiotaxi een oplossing.

Om tegen een gereduceerde prijs te reizen, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen, informatie hierover kunt u opvragen bij Larikslaan2: 033 – 434 32 22. Indien u hiervoor in aanmerking komt, ontvangt u een pasje.

  • U reserveert een rit, telefonisch 0900 – 11 22 44 5
  • keuze 1
  • houd uw pasnummer bij de hand

Waar u rekening mee moet houden

  • Als u een afspraak ergens heeft, plan dan ruim de tijd. De regiotaxi mag namelijk èn een kwartier eerder èn een kwartier later komen dan de afgesproken tijd. Ook is het zo dat er nog andere klanten opgehaald kunnen worden.
  • Geef bij de reservering altijd een telefoonnummer op, waarop u te bereiken bent; de chauffeur of een bandje belt u dan 5 tot 10 minuten voordat de taxi verschijnt, op.
  • Het komt voor dat de taxi te laat komt. Dien dan altijd een klacht in. U kunt dit telefonisch doen, kies dan voor 2, u krijgt dan iemand aan de lijn, die uw klacht opneemt. Vervolgens ontvangt u een afwikkeling van de klacht per brief.

Bovengenoemde acties, reserveren en klacht indienen, kunt u ook via internet doen: www.rteh.nl.

Tip: Als u een afspraak heeft in het ziekenhuis, Meander Medisch Centrum, maak dan met behulp van een gastvrouw de afspraak voor de terugrit. De regiotaxi komt dan binnen een half uur. Dan hoeft u zich nooit te haasten en bent ù altijd op tijd.

regiotaxi

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.