Kom naar Repair Café

Repareren is heel leuk en vaak heel makkelijk.

Kom naar Repair Café Leusden en probeer het!

Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Of met een bladblazer die het niet meer doet? Weggooien? Mooi niet!

Repair Café Leusden is op vrijdag 11 maart 2016 weer open van 13.30 – 17.00 uur in De IJsbreker aan de Bavoortseweg. U bent van harte welkom met kleinmeubels (tafels, stoelen), (houten, electrisch) speelgoed, broodroosters, keukenmachines, (schemer)lampen, föhns, etc.

Alles wat kapot is (en wat u zelf naar het Repair Café Leusden kunt vervoeren) maakt kans op een geslaagde reparatie. De reparatiedeskundigen in het Repair Café Leusden weten bijna altijd raad. Er zijn geen kosten verbonden aan de reparatie, een vrijwillige bijdrage is uiteraard welkom.

Repair Café Leusden

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.