Omgaan met dementie

Cursus ‘Omgaan met dementie’

Dementie is een ingrijpend proces, zowel voor de dementerende zelf als voor zijn of haar naaste(n). Daarom organiseert Larikslaan2 voor mantelzorgers de cursus ‘Omgaan met dementie’. De cursus bestaat uit vijf wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur en een terugkombijeenkomst.

“Beter inspelen op veranderingen in gedrag en emoties”

Er worden verschillende thema’s besproken waarin de mantelzorger centraal staat. Na de cursus heeft u meer inzicht in het ziektebeeld dementie en de verschillende manieren om er mee om te gaan. Daardoor kunt u beter inspelen op veranderingen in gedrag en emoties die bij uw zieke partner, familielid of vriend optreden. Tijdens de cursus is er voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen zodat u merkt dat u niet de enige bent in een dergelijke situatie.

Datum: 07 maart 2016 tot 11 april 2016
Tijd: 19:00 – 21:00
Locatie: Larikslaan2

dementie

larikslaan2

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.